ONZE LICHAAMSVERZORGINGEN

KOM TOT RUST EN GENIET VAN ONDERSTAANDE BEHANDELINGEN

lichaamsverzorgingen.jpg

Soin Techni-Minceur (Anti-Cellulitis)

(Vraag vrijblijvend meer inlichtingen)

Professionele wikkeltechniek
 

Hot stones massage (volledig)

€89,00

De combinatie van de warme stenen en de verschillende massagetechnieken (effleurage, petrissage, lymfedrainage) relaxeert het lichaam op het diepste niveau, bevordert de bloedcirculatie, zorgt voor een betere zuurstofvoorziening van de cellen en afvoer van toxines.
 

 Hot stones massage (rug)

€42,00

 

Soin Gommant (lichaamspeeling)

€43,00

Voor alle huidtypes en vooral voor een droge huid waarbij zachtheid ontbreekt. Om de huid voor te bereiden op een ontharing, de zon, of een andere lichaamsverzorging ...
 

Soin Autobronzant (de zelfbruinende verzorging)

€58,00

Voor diegene die graag het hele jaar door een bruine kleur heeft zonder UV. Voor diegene die bang zijn om een zelfbruiner aan te brengen zonder vlekken te maken. Voor diegene die niet bruinen (lichte tot zeer lichte huid). Voor diegene die hun bruine kleur willen behouden bij terugkeer van vakantie.
 

Soin Relaxant (de relaxerende verzorging 60 min.)

€80,50

Deze verzorging brengt het lichaam en de geest in een staat van absoluut welzijn. Bijzonder rustgevend, het is zeer geschikt om stress en vermoeidheid te bestrijden. Pluspunt, de huid is intens gevoed en gehydrateerd. Ze is zacht, soepel en lumineus.
 

Soin Déstressant (de ontstressende verzorging 30 min.)

€45,50

Soin Déstressant (de ontstressende verzorging 60 min.)

€80,50

Deze behandeling elimineert alle spierspanningen en zorgt voor een intense ontspanning. Een zintuiglijke reis met energiegevende noten van citroen, lavendel en tijm, dat lichaam en geest bevrijdt van alledaagse spanningen dankzij omsluitende drukbewegingen. Een puur moment van loslaten!
 

Locatie

Contactinfo

Bierweg 18
9880 Aalter
09/375 13 36
Enkel op afspraak

Kaart